Figures personalitzades 3D Escaneig i reproducció de persones i tot tipus d'objectes reals

Utilitzem tecnologia d'escaneig i impressió 3D per a figures de persones, objectes i elements industrials, així com la seva reproducció a escala

Solucions professionals 3D

En LABS3D apliquem la tecnologia d'escaneig, digitalització i impressió 3D per a solucions en l'àmbit professional i de la indústria, obrint un increïble ventall d'oportunitats d'aplicació en àrees fins fa poc limitades als mètodes tradicionals, aconseguint un nivell de detall i economia de costos importants.

Solucions 3D aplicades a l'escultura i arts plàstiques

Digitalizacón d'elements artístics reproduint amb exactitud i precisió a diverses escales. El procés de digitalització es es pot realitzar parts, tenint en compte les dimensions originals de l'objecte, per poder crear la malla completa de superfície definitiva que va permetre la impressió 3D realista en polímer. Hem treballat amb notables escultors com Jorge Egea, Albert Madaula i els tallers de Artbona.

Reproducción 3D a escala de esculturas de Jorge Egea, impresión 3D, Escaner 3D, Impresora 3D, Escaneo 3D, Barcelona

Solucions 3D aplicades a l'Arquitectura

Som capaços de capturar, mitjançant escàner làser 3D tots els detalls d'elements d'arquitectura, des dimensions mínimes a infraestructures de centenars de metres. Molt útil per a projectes de digitalització BIM (Building Information Modeling).

A més a és possible reproduir-los mitjançant técni-- ques d'impressió 3D en diferents materials.

Els sistemes que fem servir ofereixen dades en 3D d'alta precisió, així com imatges a una velocitat d'escaneig de fins a 1 milió de punts per segon amb abast de fins a 330 m, per aconseguir alt nivell de detall i una claredat pròpia del món real.

Solucions 3D aplicades a la Indústria

Enginyeria inversa de peces mecàniques mitjançant tecnologia 3D: La tecnologia escàner làser i escàner 3D és una eina indispensable per a sectors com de metrologia industrial, la possibilitat d'obtenir un model virtual completament fidel a l'original en alta resolució obre un camp de possibilitats enorme per diferents disciplines . Un cop obtingut el model digital és possible reproduir-lo en diferents materials mitjançant el fresat CNC, impressió 3D o per fer modificacions de diseño.Realizamos la digitalització d'elements d'indústria reproduint amb exactitud i precisió a diverses escales, mitjançant el procediment d'enginyeria inversa per obtenir informació o un disseny a partir d'un producte, a fi de determinar de què està fet, què ho fa funcionar i com va ser fabricat.

Per a la captura de la informació fem servir escàners làser 3D, obtenint informació que després de ser processada pot lliurar-se com fitxers paramètrics llestos per ser utilitzats en CNC.

Solucions 3D aplicades a la medicina

Col·laborem amb professionals i hospitals en l'aplicació de solucions 3D en l'àmbit mèdic, especialment en àrees de traumatologia, cirurgia estètica i altres. Per a més informació no dubti en contactar-nos.

​© Copyright 2014 - 2019  Labs3D

c/Ample 12, 08002 - Barcelona, España

Telf +34 93 3150251 / +34 610 292886

info@labs3d.com

Escaneo 3d   -   Escaneo 3d personas   -   Escaneo 3D piezas industriales    -   Escaneo 3D personalizados   -   Impresión 3D   -   Escáner Láser 3D   -   Escaner de luz 3D  -  Figuras novios