top of page
Figures personalitzades 3D Escaneig i reproducció de persones i tot tipus d'objectes reals

Utilitzem tecnologia d'escaneig i impressió 3D per a figures de persones, objectes i elements industrials, així com la seva reproducció a escala

Solucions professionals 3D

En LABS3D apliquem la tecnologia d'escaneig, digitalització i impressió 3D per a solucions en l'àmbit professional i de la indústria, obrint un increïble ventall d'oportunitats d'aplicació en àrees fins fa poc limitades als mètodes tradicionals, aconseguint un nivell de detall i economia de costos importants.

Solucions 3D aplicades a l'escultura i arts plàstiques

Realitzem la digitalizacón d'elements escultura, patrimoni o arts plàstiques reproduint amb exactitud i precisió a diverses escales. El procés de digitalització es es pot realitzar parts, tenint en compte les dimensions originals de l'objecte, generant-se un núvol de punts a partir de 4500 frames, necessaris per a poder crear la malla completa de superfície definitiva que permetria la impressió 3D realista en polímers, altres materials o CNC.

Amb aquest tipus de treballs treball es reafirma la importància de la digitalització 3D d'elements de patrimoni artístic i cultural, ja que dóna accés a tots els públics el coneixement i contacte amb obres d'alt valor que abans només es podien aconseguir presencialment.

Escaneig 3D, Impressió 3D, Escàner 3D, impressora 3D. Aplicacions de la tecnologia 3D
Reproducció 3D a escala d'escultures Jorge Egea, impressió 3D, Escàner 3D, impressora 3D, Escaneig 3D.

Solucions 3D aplicades a l'Arquitectura

Realitzem escanejats 3D precisos i detallats d'espais oberts, infraestructures de grans dimensions, edificacions, ambients i d'objectes, útils per a l'execució de projectes en la indústria, arquitectura, patrimoni i molts altres àmbits.

En la fase de mesurament i planificació d'edificis, reformes, interiors i instal·lacions exteriors, les dades de mesurament detallats i fiables obtinguts dels núvols de punts són especialment necessaris, ja que l'exactitud i la presa perfecta d'amidaments són la base de qualsevol planificació i documentació sòlida, per al sector de l'arquitectura i enginyeria el processament de simples representacions 2D són insuficients avui dia.

Solucions 3D aplicades a la medicina

Col·laborem amb professionals i hospitals en l'aplicació de solucions 3D en l'àmbit mèdic, especialment en àrees de traumatologia, cirurgia estètica i altres. Per a més informació no dubti en contactar-nos.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page