top of page
Figures personalitzades 3D Escaneig i reproducció de persones i tot tipus d'objectes reals

Utilitzem tecnologia d'escaneig i impressió 3D per a figures de persones, objectes i elements industrials, així com la seva reproducció a escala

Solucions 3D aplicades a arquitectura i enginyeria

Som capaços de capturar, mitjançant escàner làser 3D tots els detalls d'elements d'arquitectura, des dimensions mínimes a infraestructures de centenars de metres. Molt útil per a projectes de digitalització BIM (Building Information Modeling).

A més a és possible reproduir-los mitjançant tècniques d'impressió 3D en diferents materials. Els sistemes que fem servir ofereixen dades en 3D d'alta precisió, així com imatges a una velocitat d'escaneig de fins a 1 milió de punts per segon amb abast de fins a 330 m, per aconseguir alt nivell de detall i una claredat pròpia de l'món real.

L'escaneig làser és una tecnologia àmpliament aplicable per a una sèrie d'indústries. No obstant això, l'adopció en el sector de l'arquitectura, enginyeria i construcció és comparativament incipient i encara no s'han aprofitat plenament els beneficis potencials durant l'execució de projectes i per a les operacions i el manteniment dels actius existents. Amb l'augment dels avenços tecnològics d'escaneig làser 3D i el BIM, la indústria de l'arquitectura, enginyeria i construcció està experimentant una nova revolució científica i tecnològica comparable a la introducció de l'CAD. L'escàner làser 3D ens permet mesurar qualsevol construcció complexa, independentment de l'etapa en què es trobi el projecte, i quan s'integra amb BIM permet millorar considerablement la inspecció de qualitat i els nivells d'acceptació d'un projecte.

A més d'estalviar temps i diners per fer les mateixes tasques amb els mètodes tradicionals, l'escaneig 3D ofereix als responsables de la presa de decisions una eina revolucionària per avaluar les condicions existents, avaluar el progrés de la construcció, realitzar avaluacions estructurals i culturals, registrar les condicions construïdes i administrar grans portafolis d'actius. En molts sentits, l'escaneig 3D estableix una base sòlida per a la millora general de la gestió de la informació en projectes i programes de gestió d'actius.

 

Les àrees clau d'aplicació:

  1. Mapeig i modelatge ràpid d'escala real,

  2. Gestió d'actius d'infraestructura,

  3. Monitorització i avaluació de llocs

  4. Anàlisi estructural i inspecció.
     

Escaneig 3D, digitalització edificis complets, impressió 3D, Barcelona

Escaneig 3D i digitalització edificis complets

Escut monument Cristòfor Colom, Barcelona, Escanep 3D, Impressió 3D, Escàner 3D, impressora 3D
Escut 3D escanejat monument'Cristóbal Colom, Barcelona, Escaneig 3D, Impressió 3D, Escàner 3D, impressora 3D
Escut 3D impressió monument Cristòfor Colom, Barcelona, Escanep 3D, Impreión 3D, Escàner 3D, impressora 3D

Escaneig i digitalització de detalls d'arquitectura

Escaneig i digitalització d'instal·lacions industrials, impressió 3D, Barcelona

Escaneig 3D i digitalització d'instal·lacions industrials

bottom of page